Dia a dia

dimarts, 7 de juny del 2016

El 10 de juny, Sí a la Pública, NO a la LOMQE

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Front d’Estudiants PV, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica, baix el lema SÍ A LA PÚBLICA, NO A LA LOMCE ha definit una sèrie d’accions per continuar defensant i reivindicant l’escola pública, de qualitat i en valencià.

La Plataforma incidirà en dos vessants. Per un costat el SÍ a L’ENSENYAMENT PÚBLIC pel qual s’ha lluitat des de fa tants anys contra la discriminació i l’atac que ha suposat el tracte de favor envers l’ensenyament concertat-privat-privilegiat. Privilegis i discriminació que la Mesa per la Llibertat d’Ensenyança defensa a hores d’ara de forma enganyosa. Per altre, el NO a la LOMCE perquè la Plataforma  exigeix la seua derogació i queda molt de camí per recòrrer.

En conseqüència, hem convocat una concentració per al pròxim 10 de juny a les 11h. a les portes de Delegació de Govern a València per a mostrar el rebuig a la LOMCE i a les retallades en educació . La Plataforma convidarà als partits polítics a sumar-se a la prioritat de derogar la impopular i antidemocràtica LOMCE i exigir al pròxim govern una veritable llei de qualitat educativa.

Així mateix presenta als centres públics una sèrie d’accions del 6 al 9 de juny utilitzant per a la seua difusió les xarxes socials.  Les comunitats educatives podran mostrar la seua acció reivindicativa mitjançant fotos del lema, concentracions, adhesions al manifest, pancartes i cartells, etc.

US ANIMEM A QUE ES FEU FOTOGRAFIES I EN LES ENVIEU!


Estimadas AMPA, presidentes/as y consejeros/as de comarca

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada por las organizaciones, FAPA-Valencia, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Front d’Estudiants PV, Asociación de Directores de Primaria, Asociación de Directores de Secundaria, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa y Valencia Laica, bajo el lema SÍ A LA PÚBLICA, NO A LA LOMCE ha definido una serie de acciones para continuar defendiendo y reivindicando la escuela pública, de calidad y en valenciano.

La Plataforma incidirá en dos vertientes. Por un lado el SÍ a La ENSEÑANZA PÚBLICA por el cual se ha luchado desde hace tantos años contra la discriminación y el ataque que ha supuesto el trato de favor hacia la enseñanza concertada-privada-privilegiada. Privilegios y discriminación que la Mesa por la Libertad de Ensenyança defiende a estas alturas de forma engañosa. Por otro, el NO a la LOMCE porque la Plataforma exige su derogación y queda mucho camino por recòrrer.

En consecuencia, hemos convocado una concentración para el próximo 10 de junio a las 11h. a las puertas de Delegación de Gobierno en Valencia para mostrar el rechazo a la LOMCE y a los recortes en educación. La Plataforma invitará a los partidos políticos a sumarse a la prioridad de derogar la impopular y antidemocrática LOMCE y exigir en el próximo gobierno una verdadera ley de calidad educativa. 

Así mismo presenta en los centros públicos una serie de acciones del 6 al 9 de junio utilizando para su difusión las redes sociales. Las comunidades educativas podrán mostrar su acción reivindicativa mediante fotos del lema, concentraciones, adhesiones al manifiesto, pancartas y carteles, etc.


OS ANIMAMOS A QUE OS HAGÁIS FOTOGRAFÍAS Y NOS LAS ENVIÉIS!

Adjunto tenéis también el manifiesto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada