Dia a dia

dijous, 21 d’abril del 2016

Recordeu: CEIP Núm. 5 a la Trobada a Sedaví dissabte 23 d'abril

Recordeu que aquest dissabte 23 d'abril, l'AMPA i el CEIP Núm. 5 d'Aldaia participarem a la XXIX Trobada d'Escoles en Valencià de l'Horta Sud, que enguany té lloc a Sedaví.
Concretament, ens reunirem a les 16 hores a les portes del CEIP Núm. 5 d'Aldaia per tal de desplaçar-nos en cotxes particulars fins a Sedaví.

A les 17 hores comença el primer acte en què participarem: la cercavila. Els de l'Itinerari A, ens concentrarem al CEIP Fernando Baixauli (C/ Gómez Ferrer) per començar la desfilada, en què recorrerem els carrers de Sedaví (Isaac pera, Sant Antoni i Morella), en companyia dels altres centres aldaiers participants. Hi haurà lliurament de recordatoris al centres que hi participen i actuació de la Muixeranga de Torrent

Una vegada acabat el recorregut, instal·larem el nostre taller (núm 2.), que enguany és de figures de Play Maïs. estarem situats al cap de l'avinguda Doctor Fleming (quasi al cantó del C/ Salvador Giner)
L'horari de tallers està previst de 18:30 a 20:30 hores. N'hi ha més de 100 tallers per a tots!!!
 Durant els tallers hi haurà espectacle de carrer amb la companyia Escuraplats, així com actuacions a l'escenari del Grup de danses, i músics joves i KidsBand de la Sedajazz.
 Podeu consultar el mapa de localització de l'itinerari de la cercavila i dels tallers a la Trobada de Sedaví.
Acudiu!! Esteu convidats!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada