Dia a dia

dimarts, 28 de maig del 2013

Excursió final de curs AMPA a Bocairent l'1 de juny

Finalment l'excursió Final de curs de l'AMPA del CEIP Núm. 5 serà el proper dissabte 1 de juny. En compte d'anar amb autobús, anirem en cotxes particulars, activitat a la qual esteu tots convidats.
Per eixir d'Aldaia, ho farem a les 10:30 hores des de davant del CEIP Núm. 5.

En la visita a Bocairent (la Vall d'Albaida) podrem gaudir gratuïtament de tots els seus museus. I els bars i restaurants de la localitat ofereixen menús econòmics per aqueix dia.
Per la vesprada podrem conéixer de primera mà la Trobada d'escoles en valencià d'aqueixa comarca: cercaviles, multitud de tallers, etc.

 Podeu consultar tota la informació i programa al llibret de la Trobada.


A més, ací teniu el plànol de Bocairent, on es descriuen les activitats que tindran lloc:
***
Finalmente la excursión Final de curso de la AMPA del CEIP Núm. 5 será el próximo sabado 1 de Junio. En vez de ir en autobús, iremos en coches particulares, actividad a la que estáis tod@s invitados.
Para salir de Aldaia, lo haremos a las 10:30 hores desde delante del CEIP Núm. 5.

En la visita a Bocairent (la Vall d'Albaida) podremos disfrutar gratuitamente de todos sus museos. Y los bares y restaurantes de la localidad ofrecen menús económicos para este día.
Por la tarde podremos conocer de primera mano la Trobada d'escoles en valencià de esa comarca: pasacalles, multitud de talleres, etc.

 Podéis consultar toda la información y programa en el llibret de la Trobada.


Además, aquí tenéis el plano de Bocairent, donde se describen las actividades que tendrán lugar:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada